Не зная какво при теб ме доведе.
Не зная как ме привлече.
Но… почти на инат.
Докоснах се до тебе -
копнежност… в стих един.
Заживях като невидима частица
от твоя свят.
Усетих някакви бодежи…
Ако ли те мъчи хлад,
от думички несподелени,
ако още във гърдите
болка се таи…
Пред твойта воля ще застана –
на колене…
Прошка за вина да заменя.
Завидно е спокойствието,
със което посрещаш моя… грях!
Сърцето ти навярно стене…
Но непреклонна в своя усет,
тръпна аз, и те очаквам – с нетърпение.
© Нели All rights reserved.
Поздравчета!