Под елхата...
Зимата -
бездомно псе,
дращи на вратата.
Дядо
грабна гегата,
метна си абата.
Баба ми
след него скочи,
стиснала машата.
Искаха
да го прогонят -
взеха си белята.
Пущината
се промъкна,
легна под елхата!
25.11.2010 год.
© Радка Миндова All rights reserved.