Под огромната бяла луна тази нощ
ще се срещат непознати и влюбени.
Някой стене, а друг е готов да дари
всичко свое. Пътеки изгубени…
Тази нощ и луната помага.
Куп безсъници, мисли за Бог…
Някой някому нещо налага,
друг обича от люлка до гроб!
Не луната виновна е - знаеш,
твоят разум шепти не на глас…
Капка чудо и нова отвара
Бърка някъде някой за нас…
Тя - луната, мълчи и не казва,
Знае малките тайни дори!
Неизказани думи и смачкана дреха
Две тела се прегръщат до първи зори…
Те - телата - са само обвивка.
Успокой се, немирна душа!
Ще намеря теб - само поискай ме!
Под огромната бяла луна…
© Аlter Ego All rights reserved.