Sep 12, 2024, 6:00 PM

Под небето на любовта 

  Poetry » Love, Landscape
157 2 0

Любовта е като вятър пролетен,

нежно в косите ти играе.

В очите ти – светът е цял,

в прегръдката ти – светлина сияе.

 

Сърцето ми е пленник тих,

в твоята усмивка се намира.

И в този миг, във вечен стих,

любовта ми вечно ще прелива.

 

В мълчание нощта сънува теб,

очите ти – две звезди далечни.

Всеки поглед твой като небесен свет,

а душата ми – пленник на мечтите вечни.

© Stela Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??