Под сянката дебела на Илюзии
пладнуват морни Истини.
В шубраците на Мигове пропуснати
се крият Чувства непоискани...
Овчарят - разум е захвърлил сопата-желание
и е заспал до кладенчето-радост
с пресъхнали и разранени мисли-устни
до цветето самотно на Очакването...
© Веселка Стойнева All rights reserved.