Aug 22, 2009, 10:21 PM

Подари ми любов 

  Poetry » Love
1078 0 1
 
Мъж красив аз виждах всеки ден!
Със друга беше под ръка.
И никога не си помислих,
че ще бъде с мене някога!
  Но в един прекрасен ден...
 
Срещнахме се уж случайно!
Съдбата, тя  ни запозна.
И от този миг безкрайно,
сърцето мое него пожела!

 

Намерих те! Не искам да те пускам...
Щастлива съм, когато си до мен,
мечтая нощем в тебе да се гушкам,
до мене да си всеки ден!

 

Със мен си ти сега, не се страхувам аз...
Сърцето си поднасям ти със много страст,
сега тъжа, че си далече,
но върнеш ли се - няма да те пусна вече!


Намерих те! Не съжалявам, че се влюбих...
Не мога да открия думи за това,
което в момента ми се случва,
за теб, за мен, за обичта...

Бъди със мен до края!

Подари ми любовта!

Не се страхувай, аз ще бъда твоя

и никога не се съмнявай във това!!!

 

© Вероника Бузова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??