Подари ми нежност.
Подари ми сутрешна
усмивка и парещо кафе.
Чаша вино и спокойна нощ.
Подари ми закрила и любов.
Подари ми тишина!
Кротка, чиста, зряла обич!
Подари ми целувка за лека нощ
и за душата ми почивка.
Подари ми нежна любов.
Наситих се на бури.
Изживях най-страстната любов.
Крещях, целувах, плаках.
Раждах се и умирах
всеки час, но оцелях!
Подари ми обич.
Не като онази дива,
а кротка, тиха...
като мен преобразена
след толкоз урагани укротена.
Погали ме нежно по косата.
Погледни ме и се усмихни.
Кажи ми нещо мило и ме целуни.
Това ми стига!
Нежно ме обичай само!
Нека се облегна на твоето рамо.
Дай ми сила и подкрепа.
Да се борим заедно и
не позволявай да пророня и сълза.
Тихо ме обичай само!
Няма да е лесно!
С мен никога не е било.
Животът не е приказка,
не е и смешка,
но е истински красив с любов!
Подари ми нежност!
© Деница Гогова All rights reserved.