Облени в жълто слънчогледови поля.
Потъвам в мириса на слънце и позлата
и виждам в твоята протегната ръка -
слънчоглед, събрал в усмивката си лято.
С цвета му в топло-жълто ти ме гледаш.
Лъчите слънчеви са в моите коси.
Ръката ми държиш. По лятото ме водиш.
Сърцето ти, със моето в едно тупти.
Сега целуваш ме, надвесил се над мен
и слънчоглед подава се от твоята ръка.
Магия слънчева държи ме в твоя плен.
Една прегръдка топла…
…това е любовта.
Само как ме усмихна "тра-лала"