Mar 7, 2008, 6:23 PM

Подари ми това 

  Poetry » Love
764 0 1
Огън топлина разлива
в камина, опушена, сива.
Меки кожи по земята са разстлани,
две ръце жадно омотани...
зеленото - в две очи засмяни...
Червено вино горчиво,
тяло в тяло...
почти колебливо...
Ръка в ръка се впила,
страстта подушила ги била.
Очи са слепи.
Уши са глухи.
Ръцете бесни.
Крака се вплели.
Вода се потича.
Страстта се стича.
Кожа у кожа е опряна,
любовта с вино е заляна.
Звезди се реят в черното небе.
Страстта им тлее,
удовлетворени вече ще са те.
Луната впива ноктите си жално.
Нощта припява тихичко, нахално.
Сънят докосва две сънени тела,
до тях заспала е покорно и страстта.

© Деси Мандраджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??