Feb 23, 2017, 3:44 PM

Подарък 

  Poetry » For kids
859 1 1

Той е твойта изненада,

за послушните – награда.

Тайничко го пожелаваш

и за него се надяваш.

Радост за голям и малък,

казва се …

                     /подарък/

 

© Ани Монева All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

29 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??