По тайна пътека, тичаща към теб,
замитам всички ледени следи.
Тупти сърцето ми, отеква ек -
на ревера със звезда, да прелети.
Подарък носи в празничната нощ
сред звън от пълни и кристални чаши,
да излее в празничен разкош
с шепоти <обичам те> от миговете наши.
С нежен полъх преминавам
по устните, дъхът ми те погалва.
Обичта нека ни опива двама
в година нова. Подарък ти оставям.
© Елеонора Крушева All rights reserved.