Премиерата свърши. Ти спечели Оскар
за блестящо изиграната роля,
автографи раздаваш с ослепителен чар
и с усмивки позираш на воля.
Нещо някъде стана - изведнъж променен,
с ято фенки кръжиш неотлъчно,
бях поддържаща роля във хитов тандем,
весел си, а на мен ми е мъчно.
© Ивон All rights reserved.