Получих всичко, дето пожелах.
Докосвания. И целувки, и страдания.
Получих порции от болка и от смях
с най-искрено фалшиви пожелания.
Утеха в мрака подариха ми дори,
„Безплатно!” – казаха щастливo.
Върви тя редом със среднощните лъжи
и сълзите в сърцето живи.
И удоволоствие доставиха ми много.
Безплатно също. Цяла далавера!
Единствено поискаха душата млада
да разпределя измежду Зверовете.
Е, аз раздадох я! Безплатно.
За нея що ми е отплата?
Получих всичко, дето пожелах.
Но не от теб. Не те дочаках.
© Последната All rights reserved.