Когато аз те виках,
ти не чу моя зов.
След теб неуморно тичах
и молех за твоята любов.
На любовта ми внимание не обърна,
но възползва се от признанието ми.
При мен за едно се върна -
да отнемеш малкото ми мечти.
Без да ме обичаш, се втурна
право към целта.
Света за миг обърна
и пожела да съм твоя за нощта.
Нощ без любов и чувства,
само за забавление.
Принципите си потъпка,
за да добавиш поредното си завоевание.
АЗ коя съм всъщност за тебе,
какво и колко знача, ми кажи?
Отдели ми мъничко време,
за да разкажеш за своите лъжи.
© Пролетното момиче All rights reserved.