Mar 18, 2007, 2:00 PM

Подлудяваш ме...защото те нямам 

  Poetry
1666 0 3

Господи, колко силно те искам!
Как пулсира в мен едно странно желание.
И наблюдавайките, вече отчитам,
че след малко ще изгубя съзнание.
Краката ми започват да треперят,
странна тръпка ловко ме обвива.
И напук на нея ще се смея - важното е да съм красива.
Важното е да съм кокетка, леко заскрежена отстрани.
За да не изглежадам лесна, макар че се разтапям... е почти.
Ex, трябва да бъда силна... но това пусто желание,
направо ме побърква, оплита мойто съзнание.
А ти стоиш така невъзмутимо и гледаш ме направо в очите.
Сякаш казваш: "Колко си красива, само да ми паднеш в ръчичките!"
А аз готова съм да го направя, колкото и леконравно да звучи.
Себе си на тебе ще оставя, само ме поискай ти.
Или недей, по-добре е така. Просто по-силно ще те желая.
Ако докоснеш с устни мойта уста, някак бързо ще те изиграя.
Защото когато те нямам, желанието се усилва.
Преследването на целта продължавам и ставам все по-красива.
И така... стой си там! В ъгъла на сепарето.
Аз треперя, вече знам - подлудяваш в мен сърцето.
Късаш артерии и вени, всичко избликва във страст.
Хубав си, дявол да те вземе, докато не съм те завела у нас!! :)

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е Доре ти поне знаеш колко е хубав не само стихотворение ще му посветя и много други работи ще направя
  • ее браво браво ...че и стихотворение му посвети?! :D много е хубаво!! само така!
  • ..тогава у тях...
Random works
: ??:??