На Евтим Евтимов
Една любов ме изгори,
но тя ми върна свободата.
И както винаги в зори
лъчът се гмурка във водата
със намерения добри,
така се гмурнах във любов,
обхванат пак от нова тръпка.
Прескочих вече този ров
и тръгнах аз по вярна стъпка:
завърнах се в живота нов.
И днеска вече съм готов
да пиеме горчиво вино,
но подсладено със любов.
И в сънищата ми във синьо
аз чувам тоз любовен зов...
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая ви хубав летен ден и поздрави от мен!