Feb 6, 2008, 5:12 PM

Подслушан автобусен диалог  

  Poetry » Love
904 1 31

- Каква ти каза вчера той, че си?
Добра до глупост си била, така ли?
Той няма твойта чувственост, нали,
а сърцето му е мускул от...  мазоли.


- Защо тогава търси ме, кажи?
- Защото може би се чувства неуверен
и подсъзнателно усеща, че светът му
със тебе става по-добър и ведър.


И... мъж е, знаеш, но уви -
безгрешен прави се ( над всички).
И не признава и пред себе си дори,
че радва се на птици и звездички,


че слънцето го буди с нежността,
с която сладко ти го приласкаваш.
И обичта ти е по-силна отпреди,
щом... да го събудиш за живот успяваш!
                            

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??