- Кой тропа в този мрачен час?
- Аз тропам – каза Ко́вид.
- Свърши́ хартията у нас!
- Уиски? – пита Ко́вид.
- Иди при някой друг серсем!
- Не искам... – шепне Ковид.
- Виж, някак ще се разберем!
- И как? – учуден Ковид...
- Разправят че си дух, нали?
- Дали?! – отвърна Ковид
- Какво тогава те боли?...
- Душата... – каза Ковид...