Години, минават неусетно,
откакто членуваме тук!?
Къде ...ще попитат онези,
който са номер едно.
А ние ,нечетените тук в "Откровения"!
Тези който споделят с любов
и сърце но не членуващи
в тайни общности...и за какво?
Как да успееме да ви трогнем
със страст...а и с любовта към стиха
Как да накараме вас ,великите?
А,май е по добре прочетен от себе си
но от сърце.
Да кажем ,макар и не четени ,ние сме
тук и творим,стихове пишем.
Поети безимеменни ...
С любов голяма,Творим.
© Ангел All rights reserved.
Марианка благодаря за коментара но ми се струва че си обидена от стиха ,не съм целял да обиждам когото и да е!
Но както и да е!Весела вечер и отново извинявай!