Посветено на всички в сайта откровения.
Поети на новото време
Поети ги наричат в сайта,
те пишат за една съдба,
рисуват болки и копнежи
и пеят те за любовта.
Днес автори, а утре живи хора,
в борбата за един живот,
те драскат за всякакви неволи,
лекуват болната душа.
По песните им можеш ти да ги познаеш
и в стиховете им гори
един-единствен огън
на нежната просия във тъма.
Магията на словото раздават
без умисъл и срам,
в едно с човешките неволи
живеят, борят се със плам.
Поезийо, ти плащаш много скъпо,
раздаваш данъци за грях и стон,
не се отричай ти от тези,
които те проповядват и със взлом.
© Елеонора Миладинова All rights reserved.