Коледни целувки – 8
Снежинките,
танцуваща дантела,
света прегръщат,
стихнал и щастлив;
през тази свята нощ
да ни подсетят –
животът ни
е сладък
кратък
стих!
автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023г.
© Илияна Каракочева All rights reserved.