Награди, Конкурси, Култура, Поезия
Бъгна се всичко, заприлича на лезия
Лордове нежни сега награждават
Едните взимат, другите дават
Изродѝ се всяка инициатива
Аз ли съм крив. Държавата ли е крива.
За да си творец, трябва да си богат
И в краката ще ти е целия свят
Ще слушаш, каквото искат да слушаш
Ще гледаш, каквото искат да гледаш
На масата, хляб, сол и боб.
Ах, колко е жалко да бъдеш роб!
© Павел Красимиров All rights reserved.
сега са модерни
нова култура
пълна с халтура
конкурси,награди
за джендъри млади.