Feb 27, 2018, 11:34 AM

Поетично бедствие 

  Poetry » Humour
570 2 1

Хорър ли? Ужасии?
В змийско кълбо заплетени
пъплят отровни магии
в спретнатите куплети.

Трилъри. Нощни видения
насред невинни рими -
зли самовили на бдение
с музи до смърт се бият.

Дяволски крясък на врани
остро прободе небето
и от дълбоките рани
рукна порой от поети.

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??