Поетите не са това, което бяха
откакто влязоха във интернет.
В една реалност като се събраха
заринаха се... под тонажна смет...
Едни твърдят, че са най-талантливи,
а други хитро им подлагат крак...
И всички рими чужди все са криви,
а всеки нехаресал... става враг...
*****
Поетите не са това, което бяха.
Но всъщност... може би и да греша?
А истината гола лъсна щом се събраха
в една реалност... от талант и суета...
29.03.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Грешиш!
Ножа
е от кожа
и не е дървен,
а е добре (тук многоточие...)
😊