Ти за мен си всичко,
на мен кацни, бяла птичко.
Доближи се, о, моя муза,
да целуна твоята буза,
ти си роза, ти си цвят
и пръска парфюма ти аромат.
На правда ти се радваш,
да има сред хората братство,
от злоба и омраза ме опазваш,
ти си моето богатство,
а където е богатството на човека,
там е и душата му навеки!
© Георги All rights reserved.