Apr 10, 2016, 12:44 AM

Погален ангел 

  Poetry » Love
263 0 1

Щом ангелът погален е от дъжд,
не моли Бога в църква да се кръсти.
А с обич се излива в шепа дъх,
сърцето ти чрез капките прегръща.

 

И сто реки невидимо текат,
милват те по нежната ти същност.
Тъй носиш се из спомени от път,
по който ти в небето се завръщаш.

 

Щом ангелът погален е от дъжд,
не моли Бога в църква да се кръсти.
И никне цвете в святата му пръст,
там душата ти с любов да свършва!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??