Погалена от твоите ръце
Като неонов лъч до мен пламтиш,
привличаш ме и с нежност ме гориш,
превръщаш въздуха в безброй искри
и като фойерверк душата ми трепти.
До теб съм, отразявам всички цветове
и светя с кадифен нюанс до твоето лице,
и допирът разлиства влюбеното ми сърце,
като омайна роза, погалена от твоите ръце.
© Мартина All rights reserved.