Поглед
Отначало поетичен
поглед, пълен със мечти.
След това меланхоличен
поглед в моите очи.
Тъжен и почти лиричен
тихо той във мен гори.
Погледът ти тъй обичен
във сърцето ми шепти.
Жалко, че така трагичен
краят го изпепели.
Вече някак прозаичен
погледът ми не блести...
© Милен Кръстев All rights reserved.