„Поглед”
Когато те видях, усетих,
как нещо в мен изгря,
как нещо топло ме подсети,
че вече истинско е – не игра.
Когато те видях, разбрах,
че без теб не мога да живея
и признавам си без страх –
ако ти не беше, щях да полудея.
Когато те видях, си казах,
че ти си подходящата жена
и от всичко друго се отказах,
за да бъда с тебе до смъртта.
© Балрог All rights reserved.