Стоя с очи приковани
в твоите топли очи.
Два лъча-слети лъчи,
които душите приканят.
Раздялата е неизбежна.
А искам да те задържа!
Чувствата които ти дължа
останаха на улица "Крайбрежна"...
На онази наша среща-
свидетелка на любовта!
И въздишките в нощта
край морето,под звезди горещи.
Стоя с очи приковани
в твоите тъжни очи...
Но нещо в мене не мълчи,
като стон от тиха камбана.
© Стойчо Станев All rights reserved.
Радвам се, че сме били (може би!)в паралелните светове на любовта!