Когато ти погледнеш към звездите,
ще почувстваш силно светлина
и може би ще стопли тя душата,
от която цял ден излиза топлина,
и ще съзрееш със очите,
че за мен си ти единствен на света.
© Бианка Патаринска All rights reserved.