Apr 20, 2007, 12:14 PM

Погледай ме... 

  Poetry
723 0 3

Боиш се да потъваш във моите очи?
Погледай още миг, а после вечност...
Потъвай до безкрая, додето проличи -
очите ми са твоята потребност.

Умирай и се раждай във моите ръце
със устните споделяй ми, целувай.
Сънувайки заспивай с мечтаещо лице,
със мисли ме завивай... и жадувай.

Събуждай се със спомен, по-млад и от дъжда,
приспивал нощем двама ненаситни.
Погледай ме... Ухаят мечтите на ръжда.
Телата се желаят първобитно.

© Маргарита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубав стих!
    Поздрав
  • Браво!Идва пролетта и май всички жени имаме все едни и същи мечти-само дето ти си ги нарисувала много красиво!Поздравления!
  • Хареса ми!Интересно!
Random works
: ??:??