Спри и погледни ме!
Такава съм и няма да се променя
Моля те, прости ми,
Че съм създадена да съм сама!
Макар все още да си до мен
Трябва да ме разбереш!
Няма как да имаш и един мой ден
Просто не можеш да ме спреш!
Сама бях и трябваше да оцелея
затова така се промених
обикна ме, преди да попилея
чувството, с което ме дари...
Такава съм сега,
С времето така се промених,
Сега живея на ръба
И трудно тази тайна споделих!
07.09.2006
© Александра All rights reserved.