Погледни в очите и ще видиш
много болка и сълзи!
Погледни ме, за да видиш,
мъката какво ми причини!
Погледни в сърцето и ще видиш
много обич, топлина!
Погледни ме, за да видиш
щастието, което щях да ти даря!
Погледни ме,
нежна, мила и добра!
Погледни ме,
слаба, изпълнена с тъга!
Погледни и помисли,
заслужавах ли това?!
Погледни и разбери,
че за тебе пазех любовта!
© Мариета Байкушева All rights reserved.
Тъга и сълзи заради теб!
Ти си най-важна и прекрасна ,
мила Мариета. С много обич.