Погледни ме с моите очи
и каква съм ми кажи тогава.
Малко смелост ми вдъхни
и ме остави такава...
Погледни ме с моите очи
и твоя поглед дай ми.
Човещина ми подари
и покажи ми мойте тайни.
Погледни ме с моите очи
и тогава тръгвай си спокоен.
Ти смелост с поглед ми дари
и ще мога вече да се боря!
© Петето All rights reserved.
Катрин, не съм искала извинение, а разбиране и се радвам че го получих!
Jolly_Roger, аз ти благодаря!