Nov 4, 2009, 9:50 PM

Погледът неразгадан... 

  Poetry » Love
791 0 1

 

 

Погледът неразгадан...

 

 

Поглеждам във очите ти и се извръщам,

от там ме гледа ледено сърце.

Зад маска сякаш криеш нещо.

Какво ли има под това лице?

 

Знам, дори Земята има чувства -

нали в недрата й страстта гори.

Дали и в твоята душа това се случва

или, вместо огън, камък там тежи.

 

Неразгадана книга криеш във душата,

но кой ли има смелост да я прочете.

На мен ли ще даде това съдбата

или при друга ще я отнесе..

 

© Симс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??