Поглеждаш в огледалото отпред,
а там те няма теб.
Поглеждаш в очите насреща,
и виждаш само омраза гореща.
Поглеждаш в лицето чуждо,
а там само освирепение ненужно.
Сега разбираш в какво си се превърнал,
как всичко в себе си в злост си обърнал.
© Александра Чикова All rights reserved.
с обич за теб.