Днес дори няма да се напия,
а имам повод - погребвам любов.
Два-три реда на късче хартия
и буца спомени в тъмния гроб.
Днес дори няма да се разплача,
имах сълзи, докато я живях,
имах тъга и уморени клепачи
и сърце да боли - жива бях.
© Лили Николова All rights reserved.