Тя към олтара върви
с навлажнени от мъка очи.
За друг са нейните мечти,
но с него пръстени ще размени!
И ето, никой не я спря -
изрече заветното "ДА"!
Погуби свойте мечти
и с мъка напред продължи...
А още обича го тя,
само за него скърби нейната душа...
Но връщане няма назад,
сама превърна живота си в ад!
© ИметоМиЗначи Самота All rights reserved.