Сега е Лято.
Вечността е наша
и Любовта ни носи на крила...
На пейка в облаците
Времето отлита
с крилата на прелитащи ята!
Поискай ме
щом Есента обагри
в пъстри багри тихата гора
и вятъра студен
щом разкървави
килимът от опадали листа -
поръчай ме
като последна чаша
платена със последната пара!
Ела при мен
усмихната и истинска,
по-хубава от най-красивата мечта!
Бъди до мен!
И връщай се отново,
щом спре за мен да се върти Света.
© Ангел Милев All rights reserved.
като последна чаша
платена със последната пара!" Това е рядка находка! Поздравления!