Поискай ме. Поискай ме сега.
С ръцете си горещи ме обвивай
и с устни - пеперудени крила
до дъно безпощадно ме изпивай.
Поискай ме. Тежи от тишина,
невидими светкавици се впиват
до болка в две преплетени тела
и пламъци изгарящи разливат.
Поискай ме. В очите ми чети,
словата помежду ни са излишни.
Отдавна зная твоите мечти,
ти знаеш за любовите предишни.
Но тази нощ е наша. Замълчи.
Докосвай нежно миналите рани.
В сърцето си с любов ме приеми,
тогава вечно твоя ще остана.
© Вики All rights reserved.