Ела и ме вземи - досущ съм като истина.
А маската фалшива ще провеся на прозореца.
Ела и ме вземи - поискай ме.
Вратата ще оставя незалостена.
Ела и ме вземи - досущ съм като мисъл.
А разумът не е за всеки по презумпция
Ела и ме вземи - поискай ме.
А после отведи ме там, далече...
Ела и ме вземи - досущ съм като порив.
И есенният вятър тъй не ме догони...
Ела и ме вземи - поискай ме.
А после ще му мислим. Няма време!
Ела и ме вземи - досущ съм като смъртница.
А гладни псета ще оръфат после кръста ми.
Ела и ме вземи - поискай ме.
Без страх, че скоро всичко ще се свърши...
© Нели All rights reserved.