Поиска от мене да ти липсвам,
оставих те да полетиш.
Крилата си развя и тръгна
далеч от мене да тъжиш.
Поиска от мен да те разлюбя,
поиска да се разделим.
Събудих се в прегръдките на друга,
оставих си сърцето да кърви.
Поиска от мен да не сънувам,
любовни дни и спомени отлетели.
Да бродя сляп, безчувствен и
да боледувам от твоите изневери.
Не искай от мене да те забравя!
В сърцето ми написана си ти,
с печат кървав и овалян
в нежни ласки и бледите мечти.
Не искай от мене на разлъка
да те целувам, да те поглеждам,
не искай да не ме боли.
Поискай всичко, поискай мене,
а после си върви.
© Веселин Джуров All rights reserved.
Радвам се,че има млади таланти
като теб!
Продължавай да твориш!