Напускам те, моя любов...
Живота така го поиска.
Дочувам от другаде зов
и той във душата се плиска.
Във друга посока съм аз.
Сърцето към друга ме тегли.
И трябва да тръгна от раз.
Късмета си друга изтегли.
Аз знам, че във болка си ти
и търсиш във нещо утеха.
От моите строфи чети -
те част са от моята дреха.
© Никола Апостолов All rights reserved.