Поискаш ли –
можеш да вържеш тъгата
под сянката
на радостта...
Поискаш ли –
можеш да счупиш вината
в огнището
на съвестта...
Поискаш ли –
можеш да разрошиш съдбата
и да изпиеш до дъно
страха...
Поискаш ли –
можеш да приспиш мисълта
и да събудиш,
и сбъднеш съня...
© Веселка Стойнева All rights reserved.