Жал ми е за онези мирни хора,
що фашистите в Одеса горят!
Политиците наши не се вълнуват,
че и българи там могат да загинат!
Моята съвест обаче гризе ме силно,
с горчивина сърце е напоено обилно!
Със страшна тревога съм изпълнен аз,
че някои "компетентни" не са в час!
© Георги All rights reserved.