Дордето търсех думите за теб,
на рамото ти кацна гълъбица.
И литнахте към Седмото небе.
Далече бях -
не чухте моя писък...
Но по-добре.
Не мога да ви спра.
Не може даже Господ да попречи.
Една любов се пали от искра -
пожарите обгарят
надалече.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Весела Коледа!