Кой ще сложи на Дявола Кръста...
И кой ще избави Бог от кладата!?
Кой вярата Народна ще прегърне...
и с любов живота обвърже.
Кой предаде доброто...
И кой даде право да властва злото?
Нима разколът вече не плаши...
В Света ни властват апаши.
Дори времето сърдито пече...
Пожари горят любящо сърце.
Няма вече съчувствие... злоба
владее, беднякът на земята живее.
© Ангел All rights reserved.
Продължаваме сами да се наказваме!За пострадалите,за домовете и загубили живота си наши сънародници,Поклон!Тъгувам с тях!