Под дъжд от падащи звезди
днес “Добър вечер” ще ти кажа.
Побързай, нещо намисли,
а после аз ще ти разкажа
как в много вечери преди
сама се взирах във небето,
с тревожни, търсещи очи
за малка, приказна комета...
Как чаках, в трепет спотаен
да блесне светлата надежда,
да върне вчерашния ден,
когато в тебе се оглеждах.
Сега намерих те почти...
Любов през болката голяма...
Изтупай прашните мечти!
Подай ръка, да бъдем двама!
© Бояна All rights reserved.