Пожелание
За да разбереш колко си окаян,
трябва да минеш през мизерията.
За да разбереш колко си горд,
трябва да минеш през просперитета.
И като минеш през двете,
дано да разбереш,
че гордостта е причината за окаяността...
07. 07. 2009 г.
Прага
© Станимир Тахов All rights reserved.